Chicken, leek and corn pie
TM6 TM5 TM31

Chicken, leek and corn pie

4.1 (229 évaluations )

Ingrédients

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 brown onion, peeled and cut into halves
  • 300 g leeks, white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
  • 50 g salted butter, cut into pieces
  • 80 g plain flour
  • 250 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 300 g frozen corn kernels
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2677.7 kJ / 637.6 kcal
Protides
23.2 g
Glucides
60.7 g
Lipides
32.2 g
Graisses saturées
15.2 g
Fibre
7.9 g
Sodium
675.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives