Corned beef with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Corned beef with mustard sauce

4.1 (251 évaluations )

Ingrédients

  • oil, for greasing
  • 1500 g water
  • 4 whole cloves
  • 50 g malt vinegar
  • 900 - 1200 g corned beef silverside
  • 400 - 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces (5-6 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 150 g frozen corn kernels
  • 300 - 400 g sauerkraut, drained (see Tip)

Mustard sauce

  • 30 g unsalted butter
  • 30 g plain flour
  • 300 g milk
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 1 tsp wholegrain mustard
  • 1 ½ tsp mustard powder

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1962.1 kJ / 467.2 kcal
Protides
53.5 g
Glucides
17.4 g
Lipides
19 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
5.8 g
Sodium
760.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives