
Appareils et accessoires
Spinach and Artichoke Dip
Préparation 10min
Total 20min
35 oz
Ingrédients
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Infos nut. par 1 oz
Calories
63.1 kcal /
264 kJ
Protides
2.9 g
Lipides
5.1 g
Glucides
1.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
2.6 g
Sodium
122.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis