
Appareils et accessoires
Muhamara dip
Préparation 5min
Total 5min
450 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread in pieces40 g
-
red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)350 g
-
garlic cloves2 - 4
-
shelled walnuts75 g
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed adjust to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Aleppo pepper flakes (optionnel)1 tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, to garnish
Infos nut. par 450 g
Calories
1886 kcal /
7891 kJ
Protides
18.1 g
Lipides
172.6 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse

The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International