Tuna empanada
TM6 TM5 TM31

Tuna empanada

4.4 (18 évaluations )

Ingrédients

Tuna filling

  • 300 g onions, cut in quarters
  • 150 g red peppers, cut in pieces
  • 150 g green peppers, cut in pieces
  • 200 g canned crushed tomatoes
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
  • 2 hard-boiled eggs, chopped

Empanada dough

  • 50 g water
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine
  • 90 g lard
    ou 90 g butter
  • 1 egg
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    ou 3 tsp dried yeast
  • 450 g bread flour
  • 1 tsp salt

Assembly

  • flour for dusting
  • 1 egg, beaten

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2904 kJ / 694 kcal
Protides
24 g
Glucides
62 g
Lipides
39 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives