Appareils et accessoires
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Préparation 10min
Total 45min
10 rolls
Ingrédients
-
fresh water chestnuts peeled6
-
prawn flesh350 g
-
minced pork350 g
-
egg1
-
plain flour10 g
-
light soy sauce15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
-
white pepper powder1 pinch
-
five-spice powder1 pinch
-
toasted sesame oil1 tsp
-
bean curd skins10
-
water800 g
-
cooking oil to deep fry
Niveau
facile
Infos nut. par 1 roll
Sodium
372 mg
Protides
16 g
Calories
590 kJ /
141 kcal
Lipides
6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Salted Chicken
5h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min