Appareils et accessoires
Korean Ginseng Chicken
Préparation 10min
Total 1h 10min
5 portions
Ingrédients
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (optionnel)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
105 g
Calories
4523 kJ /
1081 kcal
Lipides
50 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Salted Chicken
5h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Spring onion pork ribs
1h
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min