Appareils et accessoires
Ijs van amarenakersen
Préparation 10min
Total 8h 10min
4 porties
Ingrédients
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1967 kJ /
467 kcal
Lipides
28 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Koude lekkernijen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tumis Buncis
No ratings
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Groen gekleurde eieren
No ratings
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 h 45 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 h 30 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 h 40 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Bessenjamtaart
2 h 35 min
Indiase groentencurry
50 min
Baklava kaastaart
No ratings
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Rundvlees Stroganoff
1 h