Appareils et accessoires
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Préparation 1h 15min
Total 1h 35min
32 stuks
Ingrédients
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Vers pastadeeg
1h
Pizzadeeg
1h
Slagroom
10min
Pisco sour
10min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Beef laab
1h 5min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min