Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 32 oz shellfish, e.g. littleneck clams, black mussels
- 16 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (thawed if frozen)
- 2 oz squid tubes (calamari), cut into ¼ in. rings
- 3 oz yellow onions, quartered (approx. ½ medium onion)
- 2 oz shallots, quartered (approx. 1 large shallot)
- 2 oz fennel, cut into pieces (approx. 1 medium bulb)
- 1 oz carrots, cut into pieces (approx. ½ medium carrot)
- 1 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- 4 - 6 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 28 oz canned diced tomatoes (approx. 1 can)
-
8
oz clam juice
ou 8 oz seafood stock - 2 oz dry white wine
- 1 oz tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 10 oz firm white fish, e.g. cod, halibut, cut into pieces (approx. 1 in.)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Creamy Mushroom Soup
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Lobster Bisque
1h 50 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Shrimp Cakes
30min
Shrimp Sauté
25min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10 min