Clams in White Wine with Cilantro
TM6 TM5

Clams in White Wine with Cilantro

4.7 (22 évaluations )

Ingrédients

  • 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
  • water, to soak clams
  • 2 tsp salt (optionnel)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 5 ½ oz dry white wine
  • ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
  • ½ oz cilantro, chopped

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1342 kJ / 320.8 kcal
Protides
37.1 g
Glucides
12.4 g
Lipides
10.1 g
Graisses saturées
1.5 g
Fibre
1.5 g
Sodium
1567.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives