Appareils et accessoires
Lentil and mint salad
Préparation 15min
Total 3h 55min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
297.1 mg
Protides
12.8 g
Calories
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Lipides
16.1 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva la Vegan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Raw cauliflower tabouli
30min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Colourful quinoa salad
40min
Smoky Mexican bean soup
35min
Quinoa tabouli
12h 40min