![Couscous tahini bowl Couscous tahini bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5088a97e-9fc6-4296-876e-37aa64132a3a/Derivates/90229a71-3fd1-4dd2-a27a-6e86de388233.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Couscous and vegetables
- 150 g couscous
- 450 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g beetroot, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 200 g sweet potato, cut into cubes (2 cm)
- 150 g broccoli, broken into small florets
Tahini dressing and assembly
- 100 g tahini
- 20 g lemon juice
- 10 g sesame oil
- ½ tsp cumin seeds
- 20 g honey
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 avocado, cut into thin slices (3 mm)
- 1 apple, cut into slices (3 mm)
- 125 g canned chickpeas (rinsed and drained weight)
- 2 limes, cut into quarters
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 4 tsp sesame seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2414 kJ / 574.8 kcal
- Protides
- 18.5 g
- Glucides
- 56.8 g
- Lipides
- 27 g
- Graisses saturées
- 4.2 g
- Fibre
- 16.1 g
- Sodium
- 1315.3 mg
Recettes alternatives
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Quinoa salad with mango salsa
1h
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Stuffed butternut pumpkin with feta
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Rainbow bowl
1h 20 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Sticky Sriracha tofu bowl
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Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
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Satay noodle salad
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Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min