Appareils et accessoires
Slow Cooked Beans with Cider
Préparation 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.6 g
Calories
1040 kJ /
248 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
37.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ALTERNATIVE SIDES
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Puy Lentil Dip
45min
Mint Courgettes
30min
Pumpkin Soup
35min
Pea Quiche
1h
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Courgettes with Corn
25min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min