Appareils et accessoires
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Préparation 35min
Total 2h 30min
6 portions
Ingrédients
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
1906 kJ /
455 kcal
Lipides
31 g
Fibre
1.8 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Banoffee Brazilian Pavé
1h 25min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min