![Rosemary and bacon stuffed onions Rosemary and bacon stuffed onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D80CEC55-7873-4298-8C19-376534C07CB9/Derivates/115BF234-AA31-45A8-9E62-DCDA293844AE.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 16.5 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 591 mg
Recettes alternatives
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Pear and blue cheese risotto
30min
Wasabi devilled eggs
25min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Cheesecakes in jars
4h
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Sicilian prawn salad
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min