Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 16.5 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 591 mg
Recettes alternatives
Honey, soy and mustard marinade
5min
Cauliflower gratin
1h
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Stuffed zucchini
1h 5min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min