![Rosemary and bacon stuffed onions Rosemary and bacon stuffed onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D80CEC55-7873-4298-8C19-376534C07CB9/Derivates/115BF234-AA31-45A8-9E62-DCDA293844AE.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 16.5 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 591 mg
Recettes alternatives
Diane sauce
20min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Oysters Kilpatrick
15min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Peppercorn sauce
20min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min