Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fruit
- 1 orange zested, 2 strips (1 x 4 cm) and juiced
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, peeled, cored and cut into quarters
- 60 g raw sugar
- 150 g strawberries, hulled, plus extra for decorating
Custard
- 30 g raw sugar
- 20 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 eggs
- 300 g full cream milk
Whipped cream
- 300 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1334.5 kJ / 317.7 kcal
- Protides
- 5.9 g
- Glucides
- 29.7 g
- Lipides
- 19.7 g
- Graisses saturées
- 12.1 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 64.3 mg
Recettes alternatives
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Brandy butter
10 min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Spicy peach and mango chutney
45min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min