Appareils et accessoires
Caramelised onion jam gravy
Préparation 15min
Total 2h 5min
6 portions
Ingrédients
Caramelised onion jam
-
olive oil2 tbsp
-
brown onion (approx. 8), cut into quarters1200 g
-
brown sugar100 g
-
dry white wine200 g
-
verjuice80 g
-
kecap manis (sweet soy sauce)4 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
sea salt1 tsp
Gravy
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
water350 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
plain flour1 tbsp
-
red wine50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1015.4 mg
Protides
4.8 g
Calories
931 kJ /
222 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Traditional cocktail sauce
5min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Chilli lime sauce
5min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Whipped cream
15min
Traditional gravy
25min
Mushroom sauce
20min
Garam masala powder
5min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Red onion relish
50min
Mint sauce
5min
Diane sauce
20min