Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Protides
- 20.4 g
- Glucides
- 3.5 g
- Lipides
- 30.7 g
- Graisses saturées
- 15.7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1160.2 mg
Recettes alternatives
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Polenta
25min
Brandy cream
15 min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
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Anise-cured salmon
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Leek and smoked salmon dip
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Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min