Appareils et accessoires
Spiced cauliflower pilau
Préparation 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
cumin seeds1 tsp
-
cardamom pod (green)2
-
fennel seeds1 tsp
-
whole cloves2
-
fresh bay leaf1
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water600 g
-
cauliflower cut into florets (3 cm)700 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
871.8 mg
Protides
4 g
Calories
241.5 kJ /
57.5 kcal
Lipides
1.5 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Gobi masala
30min
Bombay aloo
40min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Garam masala powder
5min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Chhole (chickpea curry)
35min
Sabji (vegetable) curry
30min
Date and tamarind chutney
8h 50min
Balti coconut fish curry
50min