Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 4.3 g
- Lipides
- 23.7 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 681.5 mg
Recettes alternatives
Fish with ginger lime sauce
35min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Coconut turmeric fish curry
40min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min