Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Protides
- 36.1 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 60.3 g
- Graisses saturées
- 32.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 937.8 mg
Recettes alternatives
Fish pie
1h 15 min
Salmon niçoise salad
35 min
Leek and ham tart
1h 55min
Hearty seafood chowder
45 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h