Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Protides
- 36.1 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 60.3 g
- Graisses saturées
- 32.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 937.8 mg
Recettes alternatives
Risoni with salmon and spinach
25min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Pineapple parcels
1h
Leek and ham tart
1h 55min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Salmon filo spiral
1h 10min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Linguine with salmon and herbs
25min
Fish pie with mashed potato topping
2h