Watercress and Oat Soup
TM6 TM5

Watercress and Oat Soup

4.0 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 250 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for garnish
  • 1200 g water
  • 60 g rolled oats
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 100 g watercress
    ou 100 g Swiss chard, large stalks removed, sliced
  • 35 g pumpkin seeds, toasted
  • 25 g sunflower seeds, toasted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
640 kJ / 153 kcal
Protides
5 g
Glucides
9 g
Lipides
11 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives