Versions compatibles
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2802 kJ / 667 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 47 g
- Fibre
- 11 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min