Appareils et accessoires
Mushroom and Cannellini Bean Soup
Préparation 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)30 g
-
boiling water300 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter diced60 g
-
tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)480 g
-
liquid vegetable stock (see tip)400 g
-
fresh sage leaves2
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
464.5 mg
Protides
9.4 g
Calories
1097.2 kJ /
262.2 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
7.9 g
Glucides
29.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
SPRINGTIME SOUPS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Watercress Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Celeriac and Apple Soup
55min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min