Appareils et accessoires
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
Préparation 5min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
mixed fresh mushrooms (brown and white), sliced400 g
-
soy sauce10 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnish3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
white wine40 g
-
pearl barley250 g
-
water800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
1498 kJ /
358 kcal
Lipides
14 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy White Beans and Leeks
20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Fennel Risotto
35min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Quinoa Broth
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55min