Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
ou 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
ou 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
ou 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 12 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Garlic and White Bean Stew
50min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Pea Quiche
1h
Chickpea Gratin
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Potato Curry
12h 50 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min