Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Protides
- 27.4 g
- Glucides
- 70.8 g
- Lipides
- 71.8 g
- Graisses saturées
- 30.9 g
- Fibre
- 9.1 g
- Sodium
- 1091.9 mg
Recettes alternatives
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Mediterranean vegetable bake
50min
Rice salad
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Penne and vegetables
35 min
Chilli chutney quesadillas
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5 min