Vegetable-topped bread
TM5 TM6

Vegetable-topped bread

4.3 (3 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 50 g extra virgin olive oil, plus a little extra for greasing the baking tray
  • 100 g water
  • 50 g lard
  • 20 g fresh yeast
  • 300 g flour
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch sugar

Vegetable topping

  • 100 g red pepper, cut into pieces
  • 100 g green pepper, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into pieces
  • 100 g courgette, unpeeled and cut into pieces
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt
  • 1 tbsp paprika

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2081 kJ / 497 kcal
Protides
6.8 g
Glucides
38.5 g
Lipides
34.3 g
Fibre
3.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives