
Appareils et accessoires
Freekeh pilaf with broad beans
Préparation 20min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
fresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
201 kcal /
841 kJ
Protides
7.2 g
Lipides
6.2 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse

The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International