Appareils et accessoires
Freekeh pilaf with broad beans
Préparation 20min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
200 g frozen broad beansfresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.2 g
Calories
841 kJ /
201 kcal
Lipides
6.2 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tabbouleh
2h 15min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Hummus
5min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Tarator (tahini dip)
5min