Appareils et accessoires
Milk pudding (mouhallabieh)
Préparation 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
unsalted pistachio nuts80 g
-
mastic gum grains2 - 3
-
sugar100 g
-
milk1000 g
-
cornstarch90 g
-
rose water25 g
-
blossom water25 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
1318 kJ /
315 kcal
Lipides
13.5 g
Glucides
40.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Kashta cream
10min
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10h 25min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min