Versions compatibles
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
ou 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (optionnel)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protides
- 5.6 g
- Glucides
- 17.7 g
- Lipides
- 6.6 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Creamy carrot and lentil soup
35min
Vegetable-topped bread
40min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Cabbage soup
50min
Creamy Moroccan bean soup
35min
Smooth cauliflower soup
50min
Mixed berry clafoutis
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Warm cabbage dish
15min