Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup

Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup

4.3 38 évaluations
Préparation 5min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • virgin olive oil plus 2 tbsp extra for drizzling
    55 g
  • curry powder
    1 tsp
  • garam masala
    1 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • cauliflower florets
    200 g
  • pumpkin flesh cut in cubes (3 cm)
    350 g
  • white onions cut in quarters
    150 g
  • garlic cloves
    10
  • vegetable stock
    400 g
    400 g water
  • coconut milk plus extra for drizzling
    80 g
  • honey adjust to taste
    20 g
  • sea salt adjust to taste
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper adjust to taste
    ¼ tsp
  • fresh chives chopped, to garnish
    5 - 6 stalks

Infos nut. par 1 portion

Calories 180 kcal / 751 kJ
Protides 3 g
Lipides 14 g
Glucides 14 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 223 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...