
Appareils et accessoires
Pumpkin and ginger soup
Préparation 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
183.5 kcal /
767.9 kJ
Protides
4.3 g
Lipides
10.5 g
Glucides
21.3 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1.4 g
Sodium
250 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande