Pumpkin and ginger soup
TM6 TM5

Pumpkin and ginger soup

3.7 (114 évaluations )

Ingrédients

  • 15 g vegetable oil
  • 15 g fresh ginger
  • 400 g butternut pumpkin, cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 100 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
  • 60 g cashews
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 700 - 750 g water, adjust to desired consistency (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
767.9 kJ / 183.5 kcal
Protides
4.3 g
Glucides
21.3 g
Lipides
10.5 g
Graisses saturées
1.4 g
Fibre
3.2 g
Sodium
250 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives