Versions compatibles
Chicken casserole with saffron and orange
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 orange, preferably organic, zest and juice only
- 1 tsp ground coriander
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 pinch ground ginger
- 650 g chicken (1 whole chicken, see tip)
- 200 g courgettes, cut into slices
- 1 tsp fine salt
- 150 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g dry white wine
- 1 sachet saffron powder
-
200
g chicken stock
ou 200 g water + 1 tsp chicken stock paste, homemade
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protides
- 52 g
- Glucides
- 17.3 g
- Lipides
- 42.5 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15 min
Sautéing Turkey Cubes
Pas d’évaluation
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40 min
Chicken with tomato sauce
1h
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Chicken with red peppers
1h 5min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min