Chicken with Peppers

Chicken with Peppers

4.3 11 évaluations
Préparation 20min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • vegetable oil
    40 g
  • onions cut in halves, sliced (5 mm)
    100 g
  • chicken breast cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • mixed peppers cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • water plus extra for cooking rice
    200 g
  • tomatoes cut in pieces
    200 g
  • paprika, hot
    1 tsp
  • paprika, sweet
    ½ tsp
  • basil, dried
    1 tsp
  • oregano, dried
    1 tsp
  • salt plus extra for cooking rice
    1 tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • chicken stock paste
    1 tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • Turkish red pepper paste mild (Biber salçası)
    20 g
    20 g tomato purée
  • rice
    250 g
  • water
  • salt
  • cornflour (starch)
    20 g
  • water
    1 - 2 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 502 kcal / 2101 kJ
Protides 36 g
Lipides 12 g
Glucides 59 g
Fibre 5.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...