
Appareils et accessoires
Red mullet couscous with peppers
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
liquid fish stock250 g
-
lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
583 kcal /
2439 kJ
Protides
35 g
Lipides
16 g
Glucides
75 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Explore Morocco
10 Recettes
Suisse
Suisse

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse