Red mullet couscous with peppers

Red mullet couscous with peppers

Pas d’évaluation
Préparation 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • red peppers cut into large pieces
    450 g
  • yellow peppers cut into large pieces
    280 g
  • green peppers cut into large pieces
    220 g
  • liquid fish stock
    250 g
    ½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g water
  • lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
    30 g
  • couscous
    300 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 pinch
  • freshly ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • water
    350 g
  • red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
    600 g
  • fresh coriander finely chopped
    15 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 583 kcal / 2439 kJ
Protides 35 g
Lipides 16 g
Glucides 75 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...