Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Protides
- 20.2 g
- Glucides
- 56.8 g
- Lipides
- 36.9 g
- Graisses saturées
- 12.3 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 1434.9 mg
Recettes alternatives
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Florentine potato cakes
40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min