Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
TM6 TM5 TM31

Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

Gorgonzola panna cotta

  • 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 400 g full cream milk
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • ¾ tsp agar agar powder (see Tips)

Pear and walnut salad

  • 30 g macadamia oil
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 100 g mixed salad greens
  • 50 g walnuts
  • 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1690.5 kJ / 402.5 kcal
Protides
9.7 g
Glucides
9.9 g
Lipides
36.3 g
Graisses saturées
16.4 g
Fibre
1.6 g
Sodium
340.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives