Ginger bundt cake
TM6 TM5 TM31

Ginger bundt cake

4.0 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g butter, cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing
  • 100 g raw almonds
  • 2 - 3 cm fresh ginger, peeled
  • 100 g brown sugar (see Tips)
  • 190 g buttermilk
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 3 eggs
  • 210 g spelt flour (see Tips)
  • 1 tbsp ground ginger
  • 2 tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 2 tbsp lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1043.3 kJ / 248.3 kcal
Protides
7.8 g
Glucides
20.8 g
Lipides
14.8 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
2.2 g
Sodium
172.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives