
Appareils et accessoires
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Kefir parsley dressing
-
lemon zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only20 g
-
kefir (see Tips)130 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Steamed vegetables
-
water500 g
-
baby carrots scrubbed or lightly peeled (see Tips)1 bunch
-
cauliflower (small), broken into florets1
-
fresh green beans trimmed and cut lengthways200 g
-
micro herbs to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
156.1 kcal /
655.7 kJ
Protides
3.6 g
Lipides
11.4 g
Glucides
8.2 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
2.2 g
Sodium
528.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande