Basque Chicken

Basque Chicken

4.3 80 évaluations
Préparation 15min
Total 1h 10min
6 portions

Ingrédients

  • fresh parsley leaves (approx. 25 sprigs)
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • yellow onions quartered (approx. 2 med. onions)
    8 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • corn starch
    2 tbsp
  • canned crushed tomatoes
    10 oz
  • dry white wine
    4 oz
  • smoked paprika
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • dried basil
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • chicken thighs, boneless and skinless quartered
    24 oz
  • red bell pepper cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)
    5 oz
  • yellow bell peppers cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)
    5 oz
  • pitted Kalamata olives
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 245.4 kcal / 1026.9 kJ
Protides 18.4 g
Lipides 12.9 g
Glucides 13.6 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 773 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...