Lupin with broad bean salad
TM6 TM5 TM31

Lupin with broad bean salad

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Salad

  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 150 g lupin flakes (see Tips)
  • 1500 g water
  • 250 g frozen broad beans
  • 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
  • chilled water
  • 40 g fresh baby spinach leaves
  • 40 g watercress
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • ½ lemon, zested and juiced
  • 1 avocado flesh only, cut into slices
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Dressing

  • 30 g extra virgin olive oil
  • 50 g grapeseed oil
  • 1 tsp caster sugar
  • ¼ tsp mustard powder (gluten free)
  • 50 g white wine vinegar
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 100 g feta cheese, broken into pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2175 kJ / 517.8 kcal
Protides
22.6 g
Glucides
7.3 g
Lipides
33.9 g
Graisses saturées
7.3 g
Fibre
25.1 g
Sodium
568.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives