Appareils et accessoires
Corn chips with salsa roja
Préparation 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1152.6 mg
Protides
9.1 g
Calories
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Mexico
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hommus
15min
Refried beans
10min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Balsamic Reduction
20min
Lentil Loaf
1h 10min
Tofu 'sour cream'
5min
Baked beans
13h 25min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Gluten free barbecue sauce
50min
Baked rice croquettes
1h 30min
Spiced lamb flatbread
2h
Tomato pasta sauce
40min