Appareils et accessoires
Spiced carrot porridge
Préparation 10min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
Topping
-
crème fraîche100 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
lemon juice and finely grated zest, no white pith½
Porridge
-
walnuts plus extra for garnishing60 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)280 g
-
rolled oats160 g
-
full cream milk950 g
-
pure maple syrup plus extra to serve40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
raisins30 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
100.7 mg
Protides
10 g
Calories
1337.9 kJ /
318.5 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
29.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dairy free hot chocolate
10min
Porridge
15min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Cacao banana porridge
15min
Pumpkin pie porridge
20min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Carrot cake smoothie bowl
10min
Pumpkin pancakes
1h 35min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Better-for-you banana pancakes
30min