
Appareils et accessoires
Thai Curry Noodles
Préparation 20min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cilantro (approx. 25 sprigs)½ oz
-
rice noodles (Pad Thai style)8 oz
-
hot water to cover and soak noodles
-
coconut oil1 oz
-
onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
coconut milk (approx. 1 can)13 oz
-
water4 oz
-
Thai red curry paste4 oz
-
soy sauce½ oz
-
coconut sugar optional2 tsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
yellow bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
snow peas halved lengthways4 oz
-
lime juice½ oz
-
toasted sesame seeds2 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
572.2 kcal /
2394.1 kJ
Protides
10.5 g
Lipides
24.9 g
Glucides
69.6 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
19.6 g
Sodium
461.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Midweek Meals
11 Recettes
États-Unis
États-Unis

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis