Spring Garden Minestrone Soup

Spring Garden Minestrone Soup

4.4 26 évaluations
Préparation 15min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • green onions cut into pieces
    3
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    ½ oz
  • celery sliced (¼ in.)
    2 stalks
  • fresh green beans trimmed, cut in half
    3 ½ oz
  • yellow squash cut into pieces (½ in.)
    5 oz
  • carrots cut into pieces (½ in.)
    4 oz
  • thyme
    ½ tsp
  • salt to taste
    ¾ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • vegetable stock
    45 oz
  • dry pasta, ditalini rigati pasta
    6 oz
  • lacinato kale center rib removed, cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • canned cannellini beans rinsed, drained
    14 oz
  • fresh green peas
    4 oz
  • lemon juice
    1 tbsp
  • grated Parmesan cheese (optionnel) to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 199.4 kcal / 834.2 kJ
Protides 10.7 g
Lipides 4.3 g
Glucides 31.9 g
Fibre 8.4 g
Graisses saturées 0.7 g
Sodium 520.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...