Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
TM6 TM5

Rice Salad with Watermelon and Mozzarella

3.8 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 3 sprigs fresh chives, plus extra to garnish
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 42 oz water
  • ½ tsp salt
  • 9 oz rice, mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)
  • 10 ½ oz whole watermelon, in pieces (approx. ¼ in.)
  • 7 oz mozzarella, in pieces (approx. ¼ in.)
  • 1 ½ oz pitted black olives

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2138 kJ / 511 kcal
Protides
14 g
Glucides
55 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
1.9 g
Sodium
508 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives