
Appareils et accessoires
Risotto with Broccolini
Préparation 25min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter divided2 oz
-
salt divided, to taste½ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned4 oz
-
fresh broccolini in florets (2 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)11 oz
-
dry white wine2 oz
-
water29 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 heaping tsp
-
toasted pine nuts to garnish4 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
484 kcal /
2025 kJ
Protides
12 g
Lipides
26 g
Glucides
52 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
394 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis

Sensational Side Dishes
10 Recettes
États-Unis
États-Unis