Risotto with Broccolini
TM6 TM5

Risotto with Broccolini

4.4 (40 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz shallots, in pieces
  • 2 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt, divided, to taste
  • 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
  • 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
  • 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 29 oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
    ou 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • 4 oz toasted pine nuts, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2025 kJ / 484 kcal
Protides
12 g
Glucides
52 g
Lipides
26 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
5 g
Sodium
394 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives