Risotto with Broccolini

Risotto with Broccolini

4.4 44 évaluations
Préparation 25min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter divided
    2 oz
  • salt divided, to taste
    ½ tsp
  • sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned
    4 oz
  • fresh broccolini in florets (2 in.)
    8 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    11 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    29 oz
  • vegetable stock paste (see Tip)
    1 heaping tsp
    1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • toasted pine nuts to garnish
    4 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 484 kcal / 2025 kJ
Protides 12 g
Lipides 26 g
Glucides 52 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 8 g
Sodium 394 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...