Kabocha Sage Risotto
TM6 TM5

Kabocha Sage Risotto

3.7 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 1 tsp dried sage
  • 1 tsp salt
  • 10 oz Arborio rice
  • 2 oz dry white wine
  • 28 oz water
  • 1 heaping tbsp vegetable stock paste
  • 2 oz crème fraîche
  • fresh sage leaves, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1387 kJ / 332 kcal
Protides
7 g
Glucides
50 g
Lipides
11 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives